Revolution Slider Error: The slide is not initialized!!!

Z vami smo

 

»Želja po zdravju je velik kos zdravja« Španski rek

“Ko sem se odločila, da odprem svojo lekarno, sem imela eno samo veliko željo: da bi z znanjem in odgovornostjo, z veliko mero pozitivne naravnanosti in sočutjem, s spoštovanjem in s prijaznostjo pomagala našim obiskovalcem k zdravemu in zadovoljnemu življenju. Hvaležna sem, da imam čudovite sodelavce, ki imajo isto željo in da lahko skupaj uresničujemo plemenito vizijo. Veselje in toplino, ki jo delimo med seboj, radi žarimo navzven. Naše zveste stranke nam mnogokrat z nasmehi in zadovoljstvom sporočate, da v tej smeri tudi nadaljujemo.”

mag. Simona Vučko Mole, mag. farm., spec., Direktorica

 

 

“Pravijo, da je vsak človek avtor svojega zdravja. Pri tem vam s svojim znanjem, izkušnjami in nasveti z veseljem in veliko ljubezni rada pomagam, saj verjamem, da se dobro vrača.”

Alenka Zaviršek, mag. farm.

 

 

 

 

“Star pregovor pravi »Eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran,« in prav tako tudi jaz verjamem, da ima narava zdravilno moč. Našim strankam želim približati naravna zdravila in jim pomagati najti čim bolj primerne naravne rešitve za njihove težave.”

Nastja Drnovšek, mag. farm.

 

 

 

 

“Zdravje se začne v glavi – telo sliši vse, kar glava reče, zato zraven farmacevtskega svetovanja rada prispevam tudi z dobro voljo in nasmehom. Navdih za to mi dajejo super sodelavke in vi, obiskovalci Lekarne Ig.”

Eva Koren, mag. farm.

close