Prikaz vseh 6 rezultatov

Hitri pogled
17,35
Pakiranje: 30 mehkih kapsul Blagovna znamka: A. Vogel   Prostasan je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, ki se je v kliničnih študijah izkazalo kot učinkovito zdravilo pri lajšanju težav zaradi blago povečane prostate (benigne hiperplazije prostate).
Dodaj v košarico
Hitri pogled
40,35
Pakiranje: 90 mehkih kapsul Blagovna znamka: A. Vogel Prostasan je registrirano zdravilo rastlinskega izvora, ki se je v kliničnih študijah izkazalo kot učinkovito zdravilo pri lajšanju težav zaradi blago povečane prostate (benigne hiperplazije prostate).
Dodaj v košarico
Hitri pogled
11,43
Pakiranje: 60 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Zdravilo Canephron je namenjeno zdravljenju vnetij sečil in razdražljivega mehurja. Prav tako pomaga izpirati sečila in tako preprečevati nastajanje ledvičnega peska.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
18,69
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Dr. Böhm   Edinstveni 3-delni kompleks z visokimi odmerki izvlečkov ameriške brusnice, vodne kreše in hrena. Dodana biotin in vitamin B2 prispevata k ohranjanju zdrave sluznice, medtem ko Vitamin C in D dajeta podporo imunskemu sistemu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
5,18
Pakiranje: 60g Blagovna znamka: Galex   Čaj njivska preslica je zeliščni čaj z njivsko preslico (Equiseti herba).
Dodaj v košarico
Hitri pogled
5,29
Pakiranje: 60g Blagovna znamka: Galex   Čaj vrbovec je zdravilni čaj z zeljo drobnocvetnega vrbovca (Epilobium herba), za prostato.
Dodaj v košarico
close