Prikaz vseh 7 rezultatov

Hitri pogled
10,95
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: A.Vogel   Atrogel je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki je namenjeno odpravljanju akutnih bolečin v mišicah, oteklosti in okorelosti sklepov. Uporabljamo ga lahko tudi pri bolečinah, ki nastanejo zaradi dolgotrajnega enoličnega položaja, pri športnih poškodbah in oteklinah, zvinih, podplutbah ter oteklinah, ki so posledica udarcev.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
19,97
Pakiranje: 60 kapsul Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija   Flexofytol kurkuma – gibčni kot puma. Si želite BOLJ GIBLJIVE SKLEPE? Pomagal vam bo FLEXOFYTOL® - kurkumin v Flexofytolu® pripomore k boljši gibljivosti sklepov na naraven način. Ena kapsula izdelka je enako učinkovita, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
14,95
Pakiranje: 60 filmsko obloženih tablet Blagovna znamka: A. Vogel   Artroforce vsebuje suhi ekstrakt korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens D. C. in Harpagophytum zeyheri L. Decne, radix, extractum siccum). Zdravilo ob zaužitju najprej ugodno deluje na črevesje (zmanjšuje napihnjenost in flatulenco), nato pa odlično zavira vnetja v sklepih in mišicah in na ta način lajša kronične, vnetne težave.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
12,10
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: Esi   Nodol krema je najbolj priporočano naravno sredstvo proti bolečinam v sklepih, križu, mišicah, vratu in ramenih s strani evropskih in slovenskih farmacevtov.  
Dodaj v košarico
Hitri pogled
14,02
Pakiranje: 5 obližev Blagovna znamka: Esi   Nodol obliži so najbolj priporočano naravno sredstvo proti bolečinam v sklepih, križu, mišicah, vratu in ramenih s strani evropskih in slovenskih farmacevtov.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
24,98
Pakiranje: 10 obližev Blagovna znamka: Esi   Nodol obliži so najbolj priporočano naravno sredstvo proti bolečinam v sklepih, križu, mišicah, vratu in ramenih s strani evropskih in slovenskih farmacevtov.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
11,09
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: Esi   Nodol traum gel uporabljamo pri oteklinah, podplutbah, zvinih in udarninah.    
Dodaj v košarico
close