Prikaz vseh 8 rezultatov

Hitri pogled
6,86
Pakiranje: 40g Blagovna znamka: Krka   Gel za pomiritev kože, po pikih žuželk in ožigu meduz ter po čezmernem sončenju. Primeren je tudi za nego pordele, suhe in občutljive kože po britju in pri čezmernem potenju v kožnih pregibih.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,23
Pakiranje: 20ml   Pršilo za nos Aqua Maris 4Allergy na naraven in učinkovit način lajša simptome alergijskega rinitisa ter podpira proces obnavljanja nosne sluznice.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,95
Pakiranje: 10ml Blagovna znamka: A. Vogel   Večodmerne kapljice za oči A.Vogel so namenjene lajšanju težav z očmi, kot so suhost, pordelost, pekoč občutek ter utrujenost oči.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
10,27
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Zdravilo Sinupret exera je najmočnejše v družini zdravil rastlinskega izvora Sinupret. S štirikratno koncentrirano močjo predstavlja prvi izbor pri odraslih osebah z akutnim nezapletenim vnetjem obnosnih votlin.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
7,96
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret BNO tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu. Po jakosti so močnejše od običajnih tablet Sinupret®, zato jih je bolj enostavno odmerjati.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,19
Pakiranje: 50 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,42
Pakiranje: 100 ml Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret peroralne kapljice so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
27,50
Blagovna znamka: Remedia, Nelsons
Dodaj v košarico
close