Plačilo izdelkov

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  1. plačilo z gotovino po povzetju
  2. plačilo po predračunu
  3. plačilo ob osebnem prevzemu v Lekarni Ig

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. Ob prejemu pošiljke Pošta Slovenije obračuna dodatnih cca 1,62 EUR za odkupnino za plačilo obrazca UPN.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu spletna.lekarna@lekarna-ig.si  pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.

Plačilo ob osebnem prevzemu

Po obravnavi naročila pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške lahko poravnate v Lekarni Ig ali pa plačate predhodno preko vašega spletnega bančništva, na banki ali na pošti. V tem primeru morajo biti pred prevzemom blaga sredstva na našem računu. Pri plačilu spletnega naročila z osebnim prevzemom je edini možen način plačila gotovinski način. Plačevanje spletnih naročil s kartico ni možno.

Dostava

Dostavo izvaja Pošta Slovenije. Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

  • Nakupi do 60 EUR:              3,50 EUR
  • Nakupi nad 60 EUR:            brezplačna dostava

Pri nakupih po povzetju Pošta Slovenije obračuna dodatnih cca 1,62 EUR za odkupnino.

close