Prikaz 1–12 od 98 rezultatov

Hitri pogled
14,41
Pakiranje: 56 tablet Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija   Najboljše darilo za vašega dojenčka - Kapsule Lactil® vsebujejo ekološki izvleček navadnega komarčka in sladkega janeža, ki spodbujata nastajanje mleka pri doječih mamicah. Sestavine so ekološkega izvora.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
11,80
  Pakiranje: 15ml Blagovna znamka: Valens   VALENS D-Natur je ustno pršilo z naravno obliko vitamina D. Vsebuje izključno naravne sestavine, je povsem brez konzervansov in zato primeren že za dojenčke.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
19,50
  Pakiranje: 120ml Blagovna znamka: Valens   Imunček je 100 % naravno prehransko dopolnilo in edini sirup z betaglukani na slovenskem trgu. Zaradi izjemne sestave je primeren za otroke takoj po 1. letu starosti.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
9,89
Pakiranje: 90 žvečljivih tablet Blagovna znamka: Ars Pharmae   Naravni vitamin C iz acerola češnje. Sok acerola češnje vsebuje kar 30-krat več vitamina C kot sok pomaranč. Okusne žvečljive tablete z vitaminom C tudi za otroke.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
33,89
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Ars Pharmae   Ganoderma lucidum prispeva k naravnemu delovanju imunskega sistema. Ars Ganoderma 500 vsebuje visoko koncentracijo triterpenskih spojin in je po jakosti delovanja najmočnejši pripravek iz Ganodermae lucidum.
Dodaj v košarico
Ni
na zalogi
Hitri pogled
19,45
Pakiranje: 60 kapsul Blagovna znamka: Ars Pharmae   Ganoderma lucidum je medicinska goba, ki se v vzhodni tradicionalni medicini že več kot 4.000 let uporablja pri različnih zdravstvenih težavah. Prispeva k naravni imunski obrambi telesa, tako da aktivira imunski sistem in ga ohranja na optimalnem nivoju.    
Beri dalje
Hitri pogled
22,99
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo, vsebuje izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamin C iz acerole, z visoko koncentracijo naravnih polifenolov.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
13,99
Pakiranje: 15 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® immuno je razvit na podlagi znastvenih raziskav v Sloveniji. Odlikuje ga idealna zmes učnkovin, ki z različnimi mehanizmi krepijo imunski sistem.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
23,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® sport recovery – dopolnilo je razvito v Sloveniji na podlagi znanstvene raziskave na športnikih. Vsebuje patentiran izvleček iz vej bele jelke Belinal® in naravne vitamine C, B6, B12, magnezij ter cink.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
20,00
Pakiranje: 60 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® gluco je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije. Vsebuje patentiran izvleček Belinal® iz vej bele jelke in trivalentni krom.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
19,00
Pakiranje: 45 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® cholesterol – formula je razvita v Sloveniji na podlagi znastvene raziskave in vsebuje naravne polifenole in sterole iz vej bele jelke, rastlinske sterole iz soje  in vitamin B1.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
24,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® skin je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije na koži. Vsebuje polifenolni izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamine riboflavin, niacin, B5, A, C, biotin in cink.
Dodaj v košarico
close