Prikaz 1–12 od 93 rezultatov

Hitri pogled
19,97
Pakiranje: 60 kapsul Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija   Flexofytol kurkuma – gibčni kot puma. Si želite BOLJ GIBLJIVE SKLEPE? Pomagal vam bo FLEXOFYTOL® - kurkumin v Flexofytolu® pripomore k boljši gibljivosti sklepov na naraven način. Ena kapsula izdelka je enako učinkovita, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
9,82
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija   Za lahkoten želodec - Antimetil vsebuje standardiziran suhi izvleček ingverja, ki učinkovito zmanjša občutek nelagodja, ki spremlja slabost in bruhanje med potovanjem ali v nosečnosti. Ne povzroča zaspanosti.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
14,41
Pakiranje: 56 tablet Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija   Najboljše darilo za vašega dojenčka - Kapsule Lactil® vsebujejo ekološki izvleček navadnega komarčka in sladkega janeža, ki spodbujata nastajanje mleka pri doječih mamicah. Sestavine so ekološkega izvora.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
22,99
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo, vsebuje izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamin C iz acerole, z visoko koncentracijo naravnih polifenolov.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
13,99
Pakiranje: 15 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® immuno je razvit na podlagi znastvenih raziskav v Sloveniji. Odlikuje ga idealna zmes učnkovin, ki z različnimi mehanizmi krepijo imunski sistem.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
23,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® sport recovery – dopolnilo je razvito v Sloveniji na podlagi znanstvene raziskave na športnikih. Vsebuje patentiran izvleček iz vej bele jelke Belinal® in naravne vitamine C, B6, B12, magnezij ter cink.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
20,00
Pakiranje: 60 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® gluco je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije. Vsebuje patentiran izvleček Belinal® iz vej bele jelke in trivalentni krom.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
19,00
Pakiranje: 45 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® cholesterol – formula je razvita v Sloveniji na podlagi znastvene raziskave in vsebuje naravne polifenole in sterole iz vej bele jelke, rastlinske sterole iz soje  in vitamin B1.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
24,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® skin je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije na koži. Vsebuje polifenolni izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamine riboflavin, niacin, B5, A, C, biotin in cink.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
11,96
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: Soria Naural   Soria Natural Artičoka XXI kapljice brez alkohola, vsebujejo liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov  rastline. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov. Artičoka prispeva k vzdrževanju normalnega nivoja maščob (holesterola) v krvi.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
11,96
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: Soria Naural   Soria Natural Baldrijan XXI kapljice brez alkohola, vsebujejo liofiliziran tekoči ekstrakt iz korenine rastline. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov. Baldrijan prispeva k normalnemu ritmu spanja in doseganju umirjenosti v stresnem obdobju.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
10,95
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: Soria Naural   Soria Natural Breza kompleks XXI kapljice brez alkohola, vsebujejo naravni kompleks iz zdravilnih rastlin v rastlinskem glicerinu: breza, preslica, koruza in pirnica. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.
Dodaj v košarico
close