Prikaz 1–12 od 32 artiklov

_98A0223 copia
Hitri pogled
65,00
Pakiranje: 200ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Telo   Za mehko in svileno kožo že po prvi uporabi. Lahka in sveža tekstura seruma kožo navlaži in jo naredi bolj prožno. Z dragocenimi sestavinami, kot je RETINOIČNA KISLINA, deluje serum proti znakom staranja. Posebej priporočljiva je uporaba za preprečitev in zmanjšanje strij, predvsem na predelu nežne kože prsi.
Dodaj v košarico
_98A0221 copia
Hitri pogled
54,00
Pakiranje: 200ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Telo   Popolnoma naravna krema za oblikovanje postave z LIMONINO TRAVO in INGVERJEM. Uporablja se za odpravljanje celulita in maščobnih blazinic. Primerna je za ljudi, ki ne prenašajo izdelkov z algami in organskim jodom.
Dodaj v košarico
_98A0261 copia
Hitri pogled
29,00
Pakiranje: 30ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Telo   Inovativna formula na osnovi tekočega voska z dodatkom RMANA, ŠENTJANŽEVKE, PASJONKE in KAKAVA. Izjemen izdelek, ki prodre globoko v kožo, je idealen za vzdrževanje nežne in mehke kože, predvsem na vzgibih.
Dodaj v košarico
Tsubaki.tif
Hitri pogled
54,00
Pakiranje: 30ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Telo   Redko in dragoceno olje izvlečka Tsubaki (Kamelija), ter zelene pistacije. Edinstven izdelek, ki izboljša viskoelastičnost dermisa. Koža je po uporabi nahranjena, mehka in čvrsta. Tudi na bolj težavnih delih, kot sta brada in lica.
Dodaj v košarico
_98A0238 copia
Hitri pogled
57,00
Pakiranje: 75ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Telo   Izjemno olje, ki ima poleg vlažilnega učinka na kožo tudi pozitiven učinek na čutno raven. Vonji po MIRI, LEŠNIKIH, MELISI, GRENKI POMARANČI in VANILIJI so idealna kombinacija za dvig razpoloženja ob nelagodju. POŽIVI IN OGREJE SRCE.
Dodaj v košarico
DARILO_NUXE_KOMPLET
Hitri pogled
43,20
Blagovna znamka: Nuxe   Darilni paket za dame vseh generacij.
Dodaj v košarico
BioBeaute_Body_RefreshingDeodorant_decor
Hitri pogled
8,42
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: Bio Beaute   24-urni osvežujoči dezodorant ne vsebuje aluminijeve soli in alkohola ter nudi dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem.
Dodaj v košarico
BioBeaute_Body_ToningMoisturisingExpressCreamGel_decor
Hitri pogled
15,78
Pakiranje: 200ml Blagovna znamka: Bio Beaute   24-urna gelna krema koži nudi celodnevno vlaženje in jo napne.  
Dodaj v košarico
BioBeaute_Body_ToningNourishingSatinTouchOil_decor
Hitri pogled
17,37
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Satenasto olje, ki kožo hrani in napne.
Dodaj v košarico
fiche_cclait
Hitri pogled
15,86
Pakiranje: 150ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Izdelek, ki nežno objame telo in tekstura, ki nudi popoln užitek in ne pušča mastnega filma. Za občutljivo suho do zelo suho kožo.
Dodaj v košarico
fiche_ccmains
Hitri pogled
11,10
Pakiranje: 75ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Nič več suhih in hrapavih rok! Nežna tekstura za suho, razpokano in poškodovano kožo.
Dodaj v košarico
NuxurianceUltra_Mains
Hitri pogled
22,00
Pakiranje: 75ml Blagovna znamka: Nuxe   Anti-age krema za roke, ki zgladi, obnavlja in pomaga posvetliti temne madeže. Za vse tipe kože.  
Dodaj v košarico
close