Prikaz vseh 4 rezultatov

_98A2141
Hitri pogled
42,00
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Sončna kozmetika   Bio antioksidativna krema za pred sončenjem z BETA KAROTINOM in VITAMINOM C. Idealna je za uporabo nekaj dni pred daljšo izpostavljenostjo soncu ali kot krema za po sončenju. Koži obraza in telesa daje enakomerno in sijočo barvo, jo navlaži in ne pušča mastnega sloja
Dodaj v košarico
_98A0237 copia
Hitri pogled
42,00
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Sončna kozmetika   Mleko za sončenje v razpršilu z zaščito multifilter. Zelo lahka tekstura z izjemno vlažilnimi sestavinami, kot sta HIALURON C (ekskluzivno pri HUR-u) in SOK GRANATNEGA JABOLKA. Primerno za srednjo izpostavljenost soncu in za vse tipe kože. Kožo navlaži, zmehča in osveži brez mastnega sloja.
Dodaj v košarico
_98A0234 copia
Hitri pogled
52,00
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Sončna kozmetika   Mleko za sončenje v razpršilu z zaščito multifilter. Zelo lahka tekstura z izjemno vlažilnimi sestavinami, kot sta HIALURON C (ekskluzivno pri HUR-u) in SOK GRANATNEGA JABOLKA. Primerno za dolgo izpostavljenost soncu in za vse tipe kože, tudi za občutljivo in otroško kožo. Kožo navlaži, zmehča in osveži brez mastnega sloja.
Dodaj v košarico
_98A2139
Hitri pogled
42,00
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Sončna kozmetika   Izjemno vlažilna in blažilna krema na osnovi citrusa LIMMO, posebna vrsta agruma, ki raste v antičnih vrtovih Neaplja. Izdelek je idealen kot balzam za po sončenju, saj je bogat z vitamini in minerali, ki vlažijo in pomirijo kožo po sončenju.
Dodaj v košarico
close