Prikaz 1–12 od 48 artiklov

_98A0251jaluronico
Hitri pogled
54,00
Pakiranje: 30ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Zmes z molekulami HIALURONSKE KISLINE z zelo nizko molekulsko maso (50 KDa), prodre globoko v kožo. Z močnim učinkom proti staranju poveča viskoelastičnost kože in jo pomladi. Po uporabi je koža čvrsta, sijoča in vidno pomlajena.
Dodaj v košarico
_98A2143
Hitri pogled
50,00
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Vlažilni serum je primeren za občutljivo in pordelo kožo, ki slabo prenaša kozmetične izdelke. Kombinacija KAPRE, OPUNTIJE in VITAMINA C učinkovito vlaži in zaščiti tudi razdraženo kožo pred negativnimi vplivi onesnaženosti. Po uporabi je koža navlažena, sproščena in sijoča.
Dodaj v košarico
_98A0243 copia
Hitri pogled
85,00
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Sinergija med HIALURONSKO KISLINO in OLJEM MUŠKATNE VRTNICE kožo navlaži in jo naredi prožno. Izjemna krema, ki ima teksturo kot serum, prodre globoko v kožo, jo navlaži in naredi prožno in sijočo in ob tem kože ne masti. Primerna je za mastno kožo.
Dodaj v košarico
_98A0241 copia
Hitri pogled
63,00
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Krema za obraz in vrat z učinkom  obnavljanja, razstrupljanja  in povečanja prožnosti kože. Na osnovi kanadske alge in centelle. Koži daje sijaj in napetost, pospešuje celično obnovo in hidratacijo (vlaženje). Primerna tudi za zelo občutljivo in suho kožo.
Dodaj v košarico
_98A0249 copia
Hitri pogled
65,00
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   STOPLJENO MASLO na osnovi zelo hranilnega in obnovitvenega oslovega mleka. GLADILNI UČINEK. Hranilna krema, primerna za suho kožo, saj vsebuje vitamine in mineralne soli. Kožo naredi čvrsto in sijočo.
Dodaj v košarico
_98A0246 copia
Hitri pogled
85,00
Pakiranje: 50ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Zaradi izvlečkov sveže nabranih rastlin je krema vlažilna in poživljajoča, ob enem pa jo dodani kaviar naredi izjemno hranilno za kožo. Krema dokazano vzpodbuja obnavljanje celic, saj dolgotrajno vzdržuje vlažnost kože.
Dodaj v košarico
_98A0257 copia
Hitri pogled
34,00
Pakiranje: 15ml Blagovna znamka: LaboratoriHur Kozmetična skupina: Serumi in kreme   Krema za predel okoli oči s posebno formulo iz dragocenih izvlečkov in KONOPLJINIM OLJEM. Je inovativen in zelo učinkovit izdelek, idealen za glajenje in vlaženje predela okoli oči. V trenutku zmanjša oteklino in podočnjake.
Dodaj v košarico
fiche_clem1
Hitri pogled
22,27
Pakiranje: 40ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Nova, 100% učinkovita tekstura, ki se ob nanosu dobesedno stopi in nudi učinek "druge kože". Za normalno in mešano kožo.
Dodaj v košarico
fiche_cremeenrichie
Hitri pogled
22,27
Pakiranje: 40ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Nova, 100% učinkovita tekstura, ki se ob nanosu dobesedno stopi in nudi učinek "druge kože". Za suho in zelo suho kožo.
Dodaj v košarico
fiche_ccvisage
Hitri pogled
17,29
Pakiranje: 40ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Svilen dotik, s slastno teksturo za ponovno udobje najbolj občutljive povrhnjice. Za občutljivo suho, do zelo suho kožo.
Dodaj v košarico
BBkrema
Hitri pogled
15,15
Pakiranje: 30ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Koži nudi popolnost in ima vsestransko korekcijsko delovanje z izvlečkom breskve in mineralnimi pigmenti. Svetel odtenek.
Dodaj v košarico
BBkrema
Hitri pogled
15,15
Pakiranje: 30ml Blagovna znamka: Bio Beaute   Koži nudi popolnost in ima vsestransko korekcijsko delovanje z izvlečkom breskve in mineralnimi pigmenti. Srednji odtenek.
Dodaj v košarico
close