Prikaz vseh 5 rezultatov

Hitri pogled
11,43
Pakiranje: 60 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Zdravilo Canephron je namenjeno zdravljenju vnetij sečil in razdražljivega mehurja. Prav tako pomaga izpirati sečila in tako preprečevati nastajanje ledvičnega peska.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
10,27
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Zdravilo Sinupret exera je najmočnejše v družini zdravil rastlinskega izvora Sinupret. S štirikratno koncentrirano močjo predstavlja prvi izbor pri odraslih osebah z akutnim nezapletenim vnetjem obnosnih votlin.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
7,96
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret BNO tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu. Po jakosti so močnejše od običajnih tablet Sinupret®, zato jih je bolj enostavno odmerjati.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,19
Pakiranje: 50 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
8,42
Pakiranje: 100 ml Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret peroralne kapljice so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
close