Prikaz vseh 6 rezultatov

Hitri pogled
22,99
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® superior je slovensko naravno prehransko dopolnilo, vsebuje izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamin C iz acerole, z visoko koncentracijo naravnih polifenolov.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
13,99
Pakiranje: 15 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® immuno je razvit na podlagi znastvenih raziskav v Sloveniji. Odlikuje ga idealna zmes učnkovin, ki z različnimi mehanizmi krepijo imunski sistem.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
23,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® sport recovery – dopolnilo je razvito v Sloveniji na podlagi znanstvene raziskave na športnikih. Vsebuje patentiran izvleček iz vej bele jelke Belinal® in naravne vitamine C, B6, B12, magnezij ter cink.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
20,00
Pakiranje: 60 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® gluco je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije. Vsebuje patentiran izvleček Belinal® iz vej bele jelke in trivalentni krom.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
19,00
Pakiranje: 45 tablet Blagovna znamka: Belinal   Belinal® cholesterol – formula je razvita v Sloveniji na podlagi znastvene raziskave in vsebuje naravne polifenole in sterole iz vej bele jelke, rastlinske sterole iz soje  in vitamin B1.
Dodaj v košarico
Hitri pogled
24,00
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Belinal   Belinal® skin je prehransko dopolnilo razvito v Sloveniji na podlagi klinične študije na koži. Vsebuje polifenolni izvleček Belinal® iz vej bele jelke in vitamine riboflavin, niacin, B5, A, C, biotin in cink.
Dodaj v košarico
close