Revolution Slider Error: The slide is not initialized!!!

Zobne ščetke

Švicarska blagovna znamka Paro® nudi širok izbor zobnih ščetk, katere odlikujejo ščetine visoke kakovosti. Skrbno zaobljene najlon ščetine dolgo ohranjajo svojo obliko. Pestra barvna paleta preprečuje zamenjavo tudi v številčnejših družinah.

Paro® Medic – zobna ščetka nove generacije, je inovacija za najbolj občutljive dlesni, gingivitis ali parodontitis. Njene mehke in tanke ščetine, narejene z novo tehnologija KONEX filamentov, so koničasto zaobljene, odzivne in prožne – do 8-krat bolj, kot običajne mehke ščetine.

 

 

 

Klasične zobne ščetke Paro® se med seboj razlikujejo po trdoti ščetin: exS, S in M ter velikosti glave. Prepoznavne so predvsem po posebnem
ergonomsko oblikovanem ročaju, na konec katerega je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko Paro®,primerno za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih prostorov ali čiščenje medzobnih prostorov.

 

 

Za najmlajše je poleg klasične otroške ščetke Paro® na voljo Paro® Junior, ki je primerna že od prvih zobkov naprej. Paro® Ortho brush je oblikovana specifično za čiščenje zob okrog fiksnih delov zobnih aparatov. Izredno cenjena zaradi svoje kakovosti, je Paro® Klinična zobna ščetka, ki učinkovito in temeljito čisti zobne proteze. Posebnost predstavlja Paro® Super brush, saj s svojo trojno glavo temeljito očisti vse tri površine zoba hkrati.

 

close