Revolution Slider Error: The slide is not initialized!!!

Blagovna znamka Paro®

PODJETJE Esro AG

Esro AG je priznano švicarsko podjetje, ki je že od leta 1969 usmerjeno  v razvoj inovativnih profesionalnih izdelkov za ustno nego, ki so zaščiteni z mednarodnimi patenti.

Njihove najpomembnejše inovacije so s področja medzobne tehnologije. Zaradi posebnih prekrivnih materialov njihove medzobne ščetke omogočajo prijetno in nebolečo uporabo. Njihova najbolj priznana blagovna znamka je Paro®, ki ima premišljen sistem pritrjevanja medzobnih ščetk. Njihova tehnologija trikotnega anatomskega oblikovanja zagotovi do 30% temeljitejše čiščenje medzobnih prostorov v primerjavi s klasičnimi.

POMEMBNEJŠE PATENTIRANE INOVACIJE PARO®:

Paro® ISOLA tehnologija

Esro AG je prvi proizvajalec, ki je v proizvodne procese uvedel prekrivanje žic s plastičnim materialom. Paro® ISOLA je patentirana tehnologija, uporabljena na vseh vrstah medzobnih ščetk paro®. Izolirana žica predstavlja jedro, na katero so pritrjene nežne ščetine medzobne ščetke. Zahvaljujoč kvalitetni Paro® ISOLA prevleki, se kovinska žica med uporabo ne dotika zob, dlesni, zalivk, kron ali mostičkov. To preprečuje poškodbe ter boleč »baterijski učinek«, ki nastane zaradi sprostitve ionov bi-polarnih elementov.

Univerzalen sistem zamenljivih medzobnih ščetk paro® ISOLA-F

Zamenljive medzobne ščetke Paro® ISOLA-F in Paro® ISOLA 3STAR so kompatibilne z vsemi tipi držal Paro® in klasičnimi zobnimi ščetkami Paro®. Zaradi naprednega in higienskega mehanizma se ščetke enostavno menjujejo – ščetko se vstavi v luknjico in obrne. Tako se v držalu dobro zatakne in jo je mogoče prav tako enostavno odstraniti ročno ali s pomočjo higienske kapice.

                                                      

Široka ponudba različnih velikosti medzobnih ščetk

Pri nakupu ščetk za medzobno higieno je izredno pomembno izbrati ščetko prave velikosti. Če je premer ščetke premajhen, ne bo v celoti odstranila zobnih oblog. Če pa je premer prevelik, ščetke ne bo mogoče vstaviti v medzobni prostor, prav tako obstaja tudi večja verjetnost za poškodbe dlesni.

Paro® 3STAR tehnologija – anatomsko oblikovane medzobne ščetke

Da bi zadovoljili potrebe vsakogar, ponuja Paro® široko paleto medzobnih ščetk v različnih premerih, stožčaste ali koničaste oblike. Zraven klasične ščetke okroglega prereza je Paro® razvil tehnologijo 3STAR, kjer ščetke s trikotnim prečnim prerezom posnemajo anatomsko obliko medzobnega prostora. Zaradi tega se v medzobne prostore prilegajo po meri in jih do 30% bolje očistijo.

close