Prikaz vseh 7 rezultatov

veroval_testi_alergije_600x600_201712051
Hitri pogled
14,27
Pakiranje: 1 test Blagovna znamka: Hartmann   Hitri test za potrjevanje alergije na mačjo dlako, cvetni prah ali pršice, ki ga lahko hitro in preprosto izvedete kar doma.
Dodaj v košarico
avogel-kapljice-za-oci-2014-farmedica
Hitri pogled
8,95
Pakiranje: 10ml Blagovna znamka: A. Vogel   Večodmerne kapljice za oči A.Vogel so namenjene lajšanju težav z očmi, kot so suhost, pordelost, pekoč občutek ter utrujenost oči.
Dodaj v košarico
Sinupret EXERA
Hitri pogled
9,88
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Zdravilo Sinupret exera je najmočnejše v družini zdravil rastlinskega izvora Sinupret. S štirikratno koncentrirano močjo predstavlja prvi izbor pri odraslih osebah z akutnim nezapletenim vnetjem obnosnih votlin.
Dodaj v košarico
Sinupret BNO
Hitri pogled
7,62
Pakiranje: 20 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret BNO tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu. Po jakosti so močnejše od običajnih tablet Sinupret®, zato jih je bolj enostavno odmerjati.
Dodaj v košarico
Sinupret tablete
Hitri pogled
7,88
Pakiranje: 50 obloženih tablet Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret tablete so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
Sinupret kapljice
Hitri pogled
8,12
Pakiranje: 100 ml Blagovna znamka: Bionorica SE   Sinupret peroralne kapljice so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z nahodom, zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.
Dodaj v košarico
Set za zaščito pred piki
Hitri pogled
27,50
Blagovna znamka: Remedia, Nelsons
Dodaj v košarico
close