Prikaz 1–12 od 53 artiklov

avenaforce-2012
Hitri pogled
10,94
Pakiranje: 100ml Blagovna znamka: A. Vogel   Prehransko dopolnilo Avenaforce je namenjeno kot dopolnitev prehrane pri nemiru, razdraženosti in nespečnosti.
Dodaj v košarico
BioC
Hitri pogled
7,94
Pakiranje: 40 žvečljivih tablet Blagovna znamka: A. Vogel   Tablete za žvečenje Bio C vsebujejo naravni vitamin C iz karibskih češenj (Acerola), pridobljen s sušenjem njihovih plodov.
Dodaj v košarico
Balance_izdelekA.Vogel_600x500px
Hitri pogled
9,75
Pakiranje: 14 vrečic po 5,5 g Blagovna znamka: A. Vogel   Prehransko dopolnilo Balance – bazični napitek je dragoceno dopolnilo k zdravemu življenjskemu slogu, ki vključuje obilico raznolike in uravnotežene prehrane. Z vzdrževanjem normalne pH vrednosti pomembno prispevamo k izboljšanju zdravja.
Dodaj v košarico
Bambuglas_DE.jpg
Hitri pogled
5,12
Pakiranje: 100g Blagovna znamka: A. Vogel   Bambu je aromatičen in topljiv ekstrakt iz sadne in žitne kave, biološko pridelan. Bambu ne vsebuje kavnih zrnc in je zato brez kofeina. Lahko ga uživamo zvečer, ne da bi to vplivalo na naš spanec.
Dodaj v košarico
Bambuglas_200g-DE.jpg
Hitri pogled
8,21
Pakiranje: 200g Blagovna znamka: A. Vogel   Bambu je aromatičen in topljiv ekstrakt iz sadne in žitne kave, biološko pridelan. Bambu ne vsebuje kavnih zrnc in je zato brez kofeina. Lahko ga uživamo zvečer, ne da bi to vplivalo na naš spanec.
Dodaj v košarico
Echinacea bonboni
Hitri pogled
1,95
Pakiranje: 30g Blagovna znamka: A. Vogel   Echinacea bonboni vsebujejo izvleček svežih, biološko pridelanih ameriških slamnikov. Imajo prijeten, osvežujoč okus in vsebujejo izključno naravne sestavine.
Dodaj v košarico
avogel-echinacea-bonboni-vegan3
Hitri pogled
2,85
Pakiranje: 75g Blagovna znamka: A. Vogel   Bonboni Echinacea A. Vogla so polnjeni z ehinacejo in črnim ribezom. Vsebujejo naravni vitamin C iz karibske češnje.
Dodaj v košarico
Cranberry_30Stk_2016_SLO_RGB
Hitri pogled
18,69
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Dr. Böhm   Edinstveni 3-delni kompleks z visokimi odmerki izvlečkov ameriške brusnice, vodne kreše in hrena. Dodana biotin in vitamin B2 prispevata k ohranjanju zdrave sluznice, medtem ko Vitamin C in D dajeta podporo imunskemu sistemu.
Dodaj v košarico
unnamed1
Hitri pogled
13,72
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Dr. Böhm   Dr. Böhm Buča tablete za ženske vsebujejo patentiran, poseben izvleček štajerskih bučnih semen v kombinaciji s sojinimi izoflavoni, ki delujejo krepčilno na mehur in mišice medeničnega dna.
Dodaj v košarico
unnamed
Hitri pogled
14,16
Pakiranje: 30 tablet Blagovna znamka: Dr. Böhm   Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno vsebuje patentiran, poseben izvleček visokokakovostnih štajerskih bučnih semen. Že ena tablet vsebuje dragocene sestavine 10 g bučnih semen.
Dodaj v košarico
ISO90mg
Hitri pogled
28,13
Pakiranje: 30 filmsko obloženih tablet Blagovna znamka: Dr. Böhm   Dr. Böhm Isoflavon forte vsebuje kombinacijo izoflavonov soje in črne detelje, vitamina B6 in svetlinovega olja. Tako pomaga pri ohranjanju hormonskega ravnovesja na naraven način. Razvit je posebej za ženske po 40. letu v skladu z najnovejšimi dognanji.
Dodaj v košarico
Omega3compl
Hitri pogled
14,92
Pakiranje: 30 kapsul Blagovna znamka: Dr. Böhm   Dr. Böhm Omega 3 complex je prehransko dopolnilo za srce, možgane in normalne vrednosti maščob v krvi. Vsebuje 800 mg omega-3 maščobnih kislin in 30 mg koencima Q10 ter vitamina D in E.
Dodaj v košarico
close